Thursday, October 11, 2012

ေသာက္သံုးရန္မသင့္ေသာ ေရ(၅)မ်ဳိး



(၁) မီးဖိုေပၚတြင္ အခ်ိန္ၾကာျမင့္စြာ ဆူပြက္ေအာင္ထားသည့္ ေရေႏြး
(၂) ဓာတ္ဗူးထဲတြင္ ရက္ၾကာျမင့္စြာထားသည့္ မလတ္ဆတ္ေသာေရေႏြး
(၃) အႀကိမ္ႀကိမ္ဆူဗြက္ေအာင္ ႀကိဳခဲ့ေသာေရေႏြး
(၄)တစ္ညလြန္ေသာေရေႏြးကိုထပ္ႀကိဳထားေသာေရေႏြး(သို႔)ထပ္မႀကိဳထားေသာေရေႏြး
(၅) ထမင္း၊ ဟင္းေပါင္းခံရည္

၎ေရမ်ား ေသာက္သံုးရန္မသင့္ျခင္းမွာ အႀကိမ္ႀကိမ္ ဆူဗြက္ၿပီးေသာေရတြင္ ကယ္လစီယံ၊ မက္ဂနီစီယံ၊ ဂရိုရင္းႏွင့္ အျခားသတၱဳမ်ား ပိုမိုတိုးလာၿပီး ေက်ာက္ကပ္ကို ထိခိုက္ေစႏိုင္ေသာေၾကာင့္ျဖစ္သည္။

2 comments:

  1. နာ့သယ္ရင္းက အဲ့လုိဗဟုသုတေတြစံုေအာင္တင္ေပးေတာ့ မုိက္တယ္။
    Aja Aja fighting!!!!
    Ahthu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...